Felhasználói csoportok

A felhasználók csoportokba rendezhetők. Új csoportot felhasználó felvitele, vagy módosítása közben hozhat létre. Ha egy csoportban már nincs tag – azaz az utolsó felhasználót is másik csoportba teszi, akkor a csoport automatikusan megszűnik, nincs szükség a csoport törlésére.

A felhasználói csoportok a Naptár modulban, és a Teendők modulban nyújthatnak segítséget, ahol a csoportok bejegyzései külön szűrhetők, nyomon követhetők, valamint részükre csoportos meghívók küldhetők. Ezenkívül a Teendők modulban a teendők külön csoportokra is kioszthatók.