Törlés

Feladat törlésére csak annak a felhasználónak van jogosultsága, aki rögzítette azt. A feladatokat a sorok végén található, a szürke körben X ikonnal bármikor törölheti. Lezárt feladatokat a lezárás dátuma előtt található X ikonnal törölheti.

Teendő listák törléséhez húzza az egérkurzort a lista nevére, majd kattintson a megjelenő "Lista törlése" feliratra.