Feladat lezárása

Amennyiben egy feladat elvégzésre került, lezárhatóvá válik. A feladat mellett elhelyezett jelölőnégyzetben „pipálható ki”, hogy a feladat kész. A készre jelentés idejét a rendszer automatikusan a feladathoz rendeli. A már lezárt feladatok bármikor újra nyithatók. Az elvégzett feladatokat a szürke körben található X ikonnal bármikor törölheti.